Je leven is druk en je probeert alle ballen in de lucht te houden. Je bent vermoeid of uitgeput. Hoe kom je uit de stress? Hoe kan het dat het anderen wel lijkt te lukken en waarom lukt het mij niet?

Als je dit herkent kan het helpen om daar met iemand over te praten. Iemand die de tijd heeft om te luisteren en je helpt om duidelijkheid te krijgen zodat jouw pad zichtbaar wordt. Zo iemand zou ik voor jou kunnen zijn. Maar dan neem ik je graag mee naar buiten, omdat de ervaring leert dat al wandelend er allerlei processen in gang gezet worden. Niet alleen lichamelijk, maar je wordt o.a. ook creatiever in je denken. Daarnaast kan de natuur veel voor je betekenen met al zijn metaforen en beelden (zie ‘werkwijze’). Zo help ik jou ontdekken waar energielekken zitten en hoe je energiebronnen kunt benutten.

Blijf niet met klachten rondlopen. Gun jezelf meer rust, vrijheid en herstel. Ook als je op de wachtlijst staat bij een hulpverlener of de GGZ kan ik je steunen met een aantal wandelgesprekken en je zo helpen een begin te maken met herstel.

“Jouw vragen geven me inzicht en verlichting in de verwarrende drukte van mijn leven.” Woorden van iemand die de keuze maakte om een paar gesprekken te hebben. Zou je dat ook willen? Gun jezelf een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Graag tot ziens.