Ervaringen

Chandrika: “… ik vind het fijn om met jou op te lopen. Je hebt me echt geholpen om mijn gevoelens steviger neer te zetten en ernaar te handelen.”

Anita: “Ik heb de themawandeling als zeer inspirerend ervaren en heeft me helder gemaakt waar ik nu sta in het leven en wat er van me wordt gevraagd. Bij de natuur opdracht vond ik het mooi om te ervaren hoe je naar iets toegetrokken wordt. Deze opdracht was voor mij fijn en ik zie het ook als een afronding. Hierdoor kon ik iets meenemen van de wandeling naar huis om me ook daar te herinneren aan dat wat nu nodig is voor mij.”

Hanny: "De themawandeling geleid door Pitrik was een genot: een combinatie van stilte en rust én contact met anderen aan de hand van vragen die door Pitrik werden aangedragen. De bomen, de modderige paden en de vogels op het water waren spiegels voor de ziel. Dan waren er de gesprekken met fijne vrouwen. Een prettige manier om even te reflecteren. Heerlijk om na afloop even een lekkere cappuccino met elkaar te drinken! Dit is voor herhaling vatbaar."

Anoniem: “Bijzondere wandelingen waren het. Ik zal ze niet snel vergeten. Pitrik hielp me om situaties van verschillende kanten te bekijken. Ik kon dat meteen toepassen op mijn werk. Heel verhelderend.”

Anoniem: “Het zorgde er bij mij voor dat ik stopte met praten en uit mijn hoofd kon naar mijn gevoel. Dit vond ik fijn.”

Anoniem: “Ik heb genoten van de wandelingen. Het was helend en leerzaam. Ik heb Pitrik ervaren als rustig, toegankelijk en ze geeft ruimte. Ik raad het iedereen aan!”