Ervaringen

T: “De gesprekken waren echt fijn. Door haar vragen wordt je stil gezet. Ik bleef in mijn denken telkens rondjes draaien en heb geleerd hoe ik er uit kan komen. Wat waardevol! Dank je wel”.

Chandrika: “… ik vind het fijn om met jou op te lopen. Je hebt me echt geholpen om mijn gevoelens steviger neer te zetten en ernaar te handelen.”

Anita: “Ik heb de themawandeling als zeer inspirerend ervaren en heeft me helder gemaakt waar ik nu sta in het leven en wat er van me wordt gevraagd. Bij de natuur opdracht vond ik het mooi om te ervaren hoe je naar iets toegetrokken wordt. Deze opdracht was voor mij fijn en ik zie het ook als een afronding. Hierdoor kon ik iets meenemen van de wandeling naar huis om me ook daar te herinneren aan dat wat nu nodig is voor mij.”

Hanny: "De themawandeling geleid door Pitrik was een genot: een combinatie van stilte en rust én contact met anderen aan de hand van vragen die door Pitrik werden aangedragen. De bomen, de modderige paden en de vogels op het water waren spiegels voor de ziel. Dan waren er de gesprekken met fijne vrouwen. Een prettige manier om even te reflecteren. Heerlijk om na afloop even een lekkere cappuccino met elkaar te drinken! Dit is voor herhaling vatbaar."

E: Sommige momenten in de wandelingen zal ik niet snel vergeten. Bv de oefening met het loslaten van stenen. Heel verrassend dat ik me daarna een stuk lichter voelde. Er zijn echt dingen in mijn leven veranderd. Pitrik kon goed aanvoelen waar ik zat en wat ik nodig had.

Anoniem: “Ik heb genoten van de wandelingen. Het was helend en leerzaam. Ik heb Pitrik ervaren als rustig, toegankelijk en ze geeft ruimte. Ik raad het iedereen aan!”